Woningontruiming

Een zorgeloze ontruiming, door Erkende Ontruimers.

Kijken wat er mogelijk is?

Meer lezen

Vloer verwijderen

Elk soort vloer snel en efficient verwijderen.

Kijken wat er mogelijk is?

Meer Lezen

Offerte aanvraag

Binnen 2 uur een offerte

Werkgebied door heel Nederland

Altijd scherp geprijsd.

Nu aanvragen

Woningontruiming Dedemsvaart dan denken de meeste inwoners gelijk aan  Ontruiming Service Wolter, al sinds jaar en dag een begrip in Dedemsvaart en wijde omgeving. Wolter ontruimt dagelijks in en rondom Dedemsvaart woningen en bedrijfspanden van particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Woningontruiming Dedemsvaart wij ontruimen/ ruimen op meestal in geval van overlijden, verhuizing of bij emigreren.  Steeds vaker worden wij door particulieren gevraagd om de woning van hun dierbare leeg te ruimen omdat deze opgave toch wel heel erg emotioneel is en als zware last wordt ervaren. Denk daarbij aan het bed waar bijvoorbeeld uw vader of moeder op gestorven is.

Wij leveren de woning bezemschoon op en als u het op prijs stelt, kunnen  wij de voor- en na- inspectie voor u regelen. Standaard bezemschoon is bij woningontruiming service Wolter een heel erg ruim begrip, standaard vloerbedekking verwijderen, gordijnrails en lampen demonteren, lichtpunten voorzien van kroonstenen, even een doekje over de vensterbank en het aanrecht. Tapijt dat mag blijven liggen stofzuigen en het zeil of vinyl dweilen.

Ook komt het voor dat een woning zwaar verrookt is en dat het om een betere aanpak vraagt, wij nemen plafond en wanden dan af. Mocht het niet opgefrist zijn gaan we de muren en het plafond sauzen. De herstelwerkzaamheden zoals een deur terugplaatsen een zelf getimmerde schuur afbreken en afvoeren naar de plaatselijke milieustraat kunnen wij ook voor u doen.

Werkwijze van de ontruiming van een woning in Dedemsvaart is als volgt: Uw contact persoon Frank Wolter komt de inboedel inventariseren. Gelijktijdig neemt hij ook de werkzaamheden op die nodig zijn voor de oplevering en ontruiming van de woning. Mochten er wensen zijn zoals het verhuizen van de inboedel naar een opslag of kiest u ervoor om een gedeelte op te laten slaan door woningontruiming Wolter dan kunt u dit gelijk regelen.

Woningontruiming in Dedemsvaart ? STOP met zoeken u heeft de Specialist in uw regio gevonden.

Woningontruiming Dedemsvaart bij

  • Woningontruiming en Boedelontruiming
  • Ontruiming en bezemschoon opleveren
  • Kleine reparatie’s en herstel werkzaamheden
  • Opkopen van uw inboedel
  • Milieu vriendelijk afvoeren van restboedel
  • Vervuilde woning ontruimen

Woningontruiming Dedemsvaart verzorgd ook

  • Garageboxen ontruimen
  • Bedrijfspanden ontruimen
  • Verhuizing naar een seniorenwoning
  • Opslag loodsen ontruimen

Woningontruimingwolter.nl.werkgebied

Woningontruiming Dedemsvaart ook  in Regio 

Dedemsvaart, Drogteropslagen, Balkbrug, Nieuwleusen, Punthorst, Dalfsen, Ommen, Vilsteren, Arrien, Beerze, Stegeren, Witharen, Vinkenbuurt, Meppel, Wanneperveen, Nijeveen, Rogat, Staphorst, Rouveen, Ijhorst, De Wijk, Koekange, Ruinerwold, Ruinen, Ansen, Broekhuizen Dr, De Schiphorst, Havelte, Darp, Havelterberg, Uffelte, Diever, Wapse, Dieverbrug, Geeuwenbrug, Wittelte, Dwingeloo, Zwolle, Hattem, Laag Zuthem, Hasselt, Zwartsluis, Belt-Schutsloot, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Lemelerveld, Kampen, Ijsselmuiden, Wilsum, ‘S-Heerenbroek, Zalk, Grafhorst, Kamperveen, Genemuiden, Mastenbroek, Emmeloord, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Schokland, Urk, Hardenberg, De Wolden, Steenwijkerland, Westerveld, Raalte, Zwartewaterland, Noordoostpolder.